лично

Undefined

Предавања и презентации

Tags: 

Низ годиниве се насобраа многу презентации и предавања што сум ги одржал во разни прилики. Повеќето слајдови се достапни на интернет.

Еве го (речиси) целиот список:

25 април 2013
Предавање на тема „Социјалните медиуми и новинарството“ на Високата школа за новинарство при МИМ.

Што ќе ти е блог, ако не се пофалиш на него #2

Tags: 

По текстот во Културен живот, малото истражување што го правевме јас и Марија Костовска за тоа дали работодавците се интересираат за интернет активностите на кандидатите за вработување, се најде, во скратена форма, и во ноемврискиот број на списанието за човечки ресурси HRGlobal.

Kudos за нас! :)

Текст во „Културен живот“

Tags: 

Што ќе ти е блог, ако не се пофалиш на него. :)

Текстот кој со Марија Костовска го пишувавме за Глокал во 2008 г., преведен на македонски, се најде во последниот број 1-2/2009 на „Културен живот“ - списание кое може да се набави во некои книжарници во Скопје.

За оние кои сакаат да прочитаат, текстот го има и на scribd: Мојот блог е моето резиме.

Јас

Tags: 

tl;dr Ми се допаѓа imgur. Можете да ми купите некоја од овие книги или да ми ја пратите во ePub формат без DRM.

Кратка (интернет) биографија

Моето име е Новица Наков. Правам работи за да видам дали можат да се направат.

Понекогаш луѓето велат дека сум одржувал добри и интересни предавања и презентации. Еве го списокот на (речиси) сите такви настапи почнувајќи од 2003 година.

Pages