Сонливата месечина

Неколку зборови за добрите зборови за „Сонливата месечина“.
книга
деца
лично
book
children
personal
Author

novica

Published

July 9, 2024

Денеска сосема случајно најдов две кратки рецензии за мојата книга „Сонливата месечина“.

mesechina

Иако објавени уште во април, овие рецензии се за мене нови. Па сега, пред сѐ, сакам да им се заблагодарам на Весна Мојсова - Чепишевска и Иван Антоновски за вниманието што ѝ го посветиле на книгата и убавите зборови што ги напишале за неа.

„Сонливата месечина“, меѓу другото, е и за сонувањето. И чудесно е што можам да кажам дека мојот сон за пишување се остварил. Благодарност за тоа, пак, морам да упатам до двата издавачи. Иванка и Мирко ви благодарам.